Nieuws

Wij doen ook mee, helpt u ons?


Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Help ons aan duurzaam speelgoed, wat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van u? Kijk dan snel op www.rabobank.nl/clubsupport. U kunt stemmen van 27 september tm 11 oktober. Alvast bedankt!


Crazy-bikes bij de Kinderboekenweek     

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel samen met Speel-o-theek de Speelvallei een parcours met crazy-bikes. Crazy-bikes zijn gekke fietsen waarop je niet normaal kan fietsen. Goed voor de lachspieren en een uitdaging! Er zijn allerlei soorten crazy-bikes zoals een hobbelfiets, een fiets waarbij je achteruit moet trappen om vooruit te komen, een minitandem, een spacescooter, een stuntstep en nog veel meer.

Kinderen uit de groepen 4 t/m 7 kunnen meedoen met het parcours. Het is de bedoeling dat ze met een groepje verschillende opdrachten uitvoeren. De opdrachten passen bij het thema van de Kinderboekenweek: Reis je mee.

Het crazy-bike parcours is op woensdag 9 oktober van 14.30 tot 16.00 uur op het parkeerterrein van Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 4 oktober via info@bibliotheekscherpenzeel.nl